Utställningen...

kanske dags för en sådan?!

Förra helgen var det dags för SSRK's utställning i Piteå, ESS skulle gå först i ring 3 så det var bara att stiga upp vid 04:45 för att göra sig klar för avfärd mot kusten.
Yenna och Larsson stod för championatet, två år och en dag gammal och jaf måste säga att jag tagit ut segern i förtid, vilket aldrig är speciellt bra.
Så Yenna stod som 3 btkl utan certet, men Larsson plockade sitt cert iallafall.
Supergrattis till Mr Larsson...


Esko i Abisko sep-09.

Tanken var att mammas uppfödare skulle ställa Esko denna gång, för att enligt planerna skulle Esko och Yenna gå samtidigt, MEN på grund av snöovädet i Danmark satt en labradordomaren fast på flygplatsen i Danmark så labradorerna skulle visas sist i ring 3, med samma domare som Yenna.

Så jag kunde visa Esko och jag kände att Esko var på ett riktigt showhumör, sen visade det sig att domaren också tyckte om denna underbara unghundslabradoren och placerade honom som klassvinnare i unghundsklassen med ck och i bästa hane blev vi utplockade till placering ganska omgående =)
Nu jävlar gäller det, springa i konkurrensen med massa duktiga uppfödare som brukar kamma hem det mesta får en att få en aning mindervärdeskomplex, men Esko visade upp sig helt exemplariskt och blev placerad som tvåa med cert!!!


Underbara Lappberget <3.


Vi fortsätter med skidåkningen i Lappberget, men mina hundar är inte så förtjust i det, de hoppar inte självmant ur bilen då luckan öppnas på parkeringen där uppe =)


Mina draghundar efter 5:ans spår <3

Nä nu ska jag åka på Nettans gatukök och inhandla mat till killen och mig.

//Linda.


RSS 2.0