På toppen...

..hörs det blåsa hårda kalla vindar...

Vi har alla samma intresse, hunden, vi vill alla det bästa med den och för den.
Vi vill att "vår" ras ska behålla sin friska hälsa och förbättra det som inte är bra och att den behåller sitt ursprung och sina egenskaper.

Jag kan inte förstå varför vi inte kan glädjas år varandras lycka och framgång?!
Alltid samma skitsnack var framgången än kommer, gäller inte bara hunderiet, även hästägare, fotbollsföräldrar ja överallt, skulle det inte vara bättre att gratulera vinnare och ta i hand istället för att vända ryggen till och fnysa?!

Då olyckan kommer till konkurenten står man gärna och apploderar, är väldigt snabb att sprida ryktet vidare, man kan inte tänka på att vi alla tjänar på att vi har friska hundar runt omkring oss.
Sen vet man ju inte hos vem olyckan stannar nästa gång, kanske hos mig eller hos dig!!!

Hunden människans bästa vän...

//Linda.

Kommentarer
Postat av: Catherine

Det kallas avundsjuka...

o jag tror att dom som mår sämst är "skitsnackarna" själva! =)

Vi andra som faktiskt kan känna glädje o vara stolt över en annan människas lycka o framgångar mår nog bra mycket bättre inombords!



2008-09-11 @ 22:05:08
URL: http://cv69.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena Kaati Nilsson

Hej å hå!! Var å surfade runt lite å hamnade här. Å vad mycket du skriver och väldigt bra! Speciellt det här sista!!! Håller absolut med!! Tänk vad kul vi "hundmänniskor" kan ha tillsammans och hjälpa varandra i stället för att stjälpa. Det är väldigt lätt att döma andra snabbt i stället för att muntra upp och gratulera när det går bra för någon. Hit kommer jag fler ggr. Kul att följa hur det går för er =) Ha det bra! Mvh Anna-Lena & Co

2008-09-12 @ 11:22:36
URL: http://www.varggarden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0